Мультиварка REDMOND RMC-210 - саме втілення елегантності і строгості стилю з широкими технічними можливостями. Відчутна потужність, місткість і приємні елементи конструкції роблять цю модель такою бажаною.
Мультиварка 210 має програму МУЛЬТИКУХАР, призначену для приготування страв за будь-якими рецептами з самостійною установкою часу і температури. 3D-нагрів, 51 програма приготування, незалежна пам'ять, сенсорна панель і годинник роблять пристрій ідеальним.
210 дозволяє регулювати гучність і відключати аудіосигнали, а РК-дисплей має високу чіткість. Автопідігрів, розігрів, відкладений старт, попереднє відключення автопідігріву реалізовані в пристрої для максимального комфорту. Ви будете зачаровані її зовнішнім виглядом і дивовижною функціональністю!
Потужність 900 Bт
Напруга 220-240 В, 50 Гц
Об'єм чаші 5 л
Покриття чаші антипригарне керамічне
Дисплей РК (російський), монохромний
3D-нагрів Є
Технологія приготування теплова обробка без тиску
Регулювання температури приготування («МУЛЬТИКУХАР») від 35° до 170°С (крок зміни в 5°С)
Знімний паровий клапан
з регулятором
Внутрішня кришка знімна
Колір чорний / білий
Розмір упаковки (д.-ш.-в.)
360 х 425 х 300 мм
Вага (в упаковці)
6,9 кг
Кількість програм 51 (23 автоматичних, 28 ручного налаштування)
Автоматичні програми: - МУЛЬТИКУХАР
- НА ПАРУ (з вибором продукту)
- ПЛОВ
- СУП
- ВИПІЧКА
- ХЛІБ
- СМАЖЕННЯ (з вибором продукту)
- МОЛОЧНА КАША / КРУПИ
- ТУШКУВАННЯ (з вибором продукту) / ХОЛОДЕЦЬ
- ВАРКА (з вибором продукту) / БОБОВІ
- ЙОГУРТ/ТІСТО
Функція підтримки температури готових страв (автопідігрів) Є, до 24 годин
Попереднє відключення функції автопідігріву Є
Функція розігріву страв Є
Вибір температури приготування Є
Функція відкладеного старту Є, до 24 годин
Комплектація:
- мультиварка з встановленою всередину чашею
- контейнер для приготування на пару (з регульованим об'ємом)
- кошик з ручкою для смаження у фритюрі
- мірний стакан
- черпак
- плоска ложка
- шнур електроживлення
- керівництво з експлуатації
- сервісна книжка
- книга «120 рецептів»
Додаткові можливості:
- Приготування фондю
- Приготування сиру
- Приготування у фритюрі
- Пастеризація рідких продуктів
- Стерилізація посуду
- Підігрів дитячого харчування
- Підготовка продуктів до консервації
* Виробник має право на внесення змін в дизайн, комплектацію, а також у технічні характеристики виробу в ході вдосконалення своєї продукції без додаткового повідомлення про ці зміни.